Τηλέφωνο Παραγγελιών: 23210 35350

Sleepstrom.gr By Βογιατζόπουλος

Βογιατζόπουλος - Υλικά Επίπλων

company
Η επιχείρηση ΒΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, με έδρα τις Σέρρες, εμπορεύεται στρώματα υψηλών προδιαγραφών, από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες του είδους, ενώ είναι και επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της Greco Strom. Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Νέα Περιφερειακή Οδό, στον κόμβο Νεοχωρίου, στην πόλη των Σερρών, όπου μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να μας γνωρίσετε και από κοντά.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα στρωμάτων με κλασικά ελατήρια bonnel, με ανεξάρτητα ελατήρια pocket, καθώς και στρώματα νέας τεχνολογίας με υφάσματα Nanoenergy. επίσης, στο χώρο μας θα βρείτε όλη τη συλλογή της Greco Strom, με μαξιλάρια και καλύμματα στρωμάτων, καθώς και επιστρώματα latex, που εξασφαλίζουν έναν ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο. Ντυμένα κρεβάτια, έπιπλα κρεβατοκάμαρας, καθώς και πλήρη έκθεση των παιδικών επίπλων MODECO.

Όλα τα στρώματα της Greco Strom συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση, ώστε να είστε και τυπικά σίγουροι για την ποιότητα στην οποία επενδύετε. Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας και δοκιμάστε από κοντά τα στρώματά μας.

Η εταιρεία ΒΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, με έδρα στις Σέρρες, δραστηριοποιείται από το 1973 στον χώρο του ξύλου, με ειδίκευση στις ανατομικές τάβλες κρεβατιών.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο 1ο χλμ Σερρών - Νεοχωρίου διαθέτουμε πλήρες στόκ προϊόντων άριστης ποιότητας κατασκευής, που διαθέτουμε σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας άμεσα κάθε ανάγκη σας.
Σ' εμάς θα βρείτε:

  • Ανατομικές τάβλες κρεβατιών υψηλής ανθεκτικότητας, που μετατρέπουν το κρεβάτι σε ανατομικό, παρέχοντας εξαιρετική στήριξη και αντοχή, με εύκολο και οικονομικό τρόπο.
  • Μεταλλικά πλαίσια με ανατομικά ταβλάκια (σωμιέ) που στηρίζουν το στρώμα και το κρεβάτι σας εξασφαλίζοντας μέγιστη σταθερότητα.
  • Μασίφ ξύλινες τάβλες από ξύλο ελάτης, φυσικής ξήρανσης για απλή και πλέον οικονομική λύση.

Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε ότι διάσταση επιθυμείτε, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών μας, αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με σχεδόν άμεσο χρόνο παράδοσης.