Τηλέφωνο Παραγγελιών: 23210 35350

Sleepstrom.gr By Βογιατζόπουλος

ΠΟΡΤΑΚΙΑ HIGH GLOSS ABS ACRYLIC,
απο επενδεδυμένα πάνελ laminate.

Tα πορτάκια με ακρυλική επένδυση είναι η νέα μόδα στην κουζίνα. Τα πορτάκια αυτά αντιπροσωπεύουν την καλύτερη ποιότητα στερεών υλικών με γυαλιστερή υφή που είναι σήμερα διαθέσιμη.

Τα πορτάκια με ακρυλική επένδυση πάνω σε MDF είναι κατασκευασμένα με τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές, που σημαίνει ότι στέρεο και πλακάτο χρώμα διατρέχει όλη την επιφάνεια δίνοντας ένα φουτουριστικό και πολυτελές αποτέλεσμα.

Επειδή το ακρυλικό είναι σκληρό και ανθεκτικό στην υγρασία είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κουζίνες και μπάνια. Υπάρχουν πολλά μοντέρνα χρώματα για να επιλέξουν οι πελάτες μας και αποδίδουν σχεδιασμό με καθαρές γραμμές, κομψό με γυαλιστερές επιφάνειες και τους τόνους από πλούσιο χρώμα διαμορφώνοντας σήμερα τις τάσεις που πρόκειται να μείνουν εδώ για πολύ καιρό. Όχι μόνο είναι σύγχρονο και κομψό στην εμφάνιση, αλλά είναι επίσης φοβερά ανθεκτικό και εύκολο στη συντήρηση του. Αντικαθιστά άνετα το πορτάκι με πλαίσιο αλουμινίου και γυαλί, είναι πιο ασφαλές και έρχεται περίπου στην ίδια τιμή.

Για εσάς λοιπόν που διαθέτετε ένα ελαφρά μεγαλύτερο προϋπολογισμό και σας αρέσουν οι μίνιμαλ αλλά και πολυτελείς γραμμές το ακρυλικό πορτάκι ίσως αποτελεί την ιδανική λύση.

Διατίθενται σε πάνελ διαστάσεων 305 x 122 χ 19χιλ ή σε έτοιμα πορτάκια με pvc γύρω γύρω στις διαστάσεις που επιθυμείτε.